آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد جاماندگان سهام عدالت تا این تاریخ فرصت ثبت‌نام دارند معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: توزیع اقلام مصرفی مردم در ایام پایانی سال به وفور انجام می‌شود احتمال تمدید سه‌روزه عرضه مستقیم کالا در نمایشگاه بین‌المللی مشهد قیمت حبوبات و خشکبار در ۶ماه ابتدایی دولت چهاردهم چقدر تغییر کرد؟ + نمودار رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین گوشت قرمز و مرغ گرم در استان نداریم ابطال کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه پس از پایان طرح بخشودگی قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | نرخ گوشت گوساله افزایش یافت
سرخط خبرها

رسیدن به حقوق و دستمزد کارگران در مجلس بسیار سخت‌تر از جلسات شورای عالی کار است 

  • کد خبر: ۲۲۵۸۰۴
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
رسیدن به حقوق و دستمزد کارگران در مجلس بسیار سخت‌تر از جلسات شورای عالی کار است 
یک نماینده مجلس با اعلام اینکه پیشنهاد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر واگذاری تعیین حقوق و دستمزد کارگران به مجلس نیاز به بررسی بیشتر و تخصصی‌تری دارد، عنوان کرد: یقیناً اگر این لایحه به مجلس بیاید مشکلاتی که الان وجود دارد بیشتر و رسیدن به نتیجه نهایی در مجلس سخت‌تر از شورای عالی کار خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید کریم حسینی، گفت: با توجه به نقش کارگر در تحقق شعار سال و طبق فرمایش مقام معظم رهبری و توجه به این مطلب که کارگران به دلیل اینکه رکن اقتصاد کشور هستند، نباید دغدغه معیشت، قرارداد‌های شغلی داشته باشند و امنیت شغلی برای آنان تأمین و فراهم شود تا بتوانند نقش و رسالت مهم خود را در تولید و حوزه اقتصاد ایفا کنند.

وی تصریح کرد: باید از ابتدای امر نوع قراردادی که با کارگر بسته می‌شود، مشخص باشد و حقوق و مزایای یک کارگر، به موقع حقوق دادن و بیمه شدن و توجه به مسائل معیشتی آنان حاصل شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اعلام اینکه مجلس یازدهم طی چهار سال گذشته قدم‌های خوبی برای کارگران برداشته است که یا باید تکمیل شود یا محکم‌تر و اجرایی شود؛ اضافه کرد: در بخش‌های مختلف این حوزه قوانین خوبی تصویب یا اصلاح شد. یکی از این موارد مربوط به قرارداد‌های سفید امضایی است که قبلاً بین کارگر و کارفرما امضا می‌شد که در قانونی این قرارداد‌ها را مشمول جرایم کردیم.

حسینی همچنین با اشاره به قوانینی که مثلاً در حوزه کارگران ساختمانی به تصویب رسیده، افزود: کمک شد هم صنوف مختلف مشمول بیمه تأمین اجتماعی شدند، هم سهمی که در بیمه داده شده، بیشتر شد.

وی توجه به افزایش حقوقی که سالیانه توسط شورای عالی کار کشور تعیین می‌شود، توجه به برقراری قرارداد‌های ثابت‌تر و خودداری از تنوع قرارداد‌ها برای کارگران را از دیگر اقدامات نمایندگان مجلس یازدهم در توجه به جامعه کارگری خواند و تصریح کرد: البته در کنار آن توجه به کارفرمایان هم در کنار آن ضروری است که بتوانند معیشت و حقوق کارگران را تأمین و فراهم کنند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه گفت: به هر حال در حوزه کارگری اقدامات و مصوبات خوبی در مجلس صورت گرفته، که دولت‌ها هم باید در اجرایی شدن این مصوبات همکاری کنند. البته دولت سیزدهم اقدامات خوبی انجام داده است، اما مثلاً در حوزه تنوع قرارداد‌ها هنوز با آن واقعیتی که باید باشد، فاصله داریم؛ که اگر این کار انجام و ساماندهی شود، یقیناً دغدغه کارگران هم از این باب از بین می‌رود.

حسینی در بخش دیگر صحبت‌های خود درباره پیشنهاد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر واگذاری تعیین حقوق و دستمزد کارگران به مجلس و تعیین آن در لایحه برنامه بودجه سالانه به جای جلسات شورای عالی کار، گفت: به نظر من این تصمیم و پیشنهاد نیاز به بررسی بیشتر و تخصصی‌تری دارد؛ فعلاً این موضوع به صورت یک لایحه خام پیشنهاد شده است و نیاز است که بررسی بیشتری شود؛ اما یقیناً اگر به مجلس بیاید مشکلاتی که الان وجود دارد بیشتر و رسیدن به نتیجه نهایی در مجلس سخت‌تر از شورای عالی کار خواهد بود. 
منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->